Over Milou

Wie?

Wanneer je je afvraagt bij wie je nu eigenlijk ‘thuis’ bent, kom je al gauw terecht op deze pagina. Ik ben Milou: 25 jaar, trotse moeder van de allermooiste zoon ter wereld, samenwonend met liefde Mark in een veel te leuke stadswoning met tuin. Ik ben bewust fulltime thuis voor mijn zoontje en werk daarom momenteel niet. Ik geniet met volle teugen van het moederschap en het gezinsleven! Ik ben een dromer, soms wat naïef en soms lekker emotioneel.

Waarom?

Omdat ik ergens mij ei kwijt wilde, in eerste instantie voornamelijk over mijn verbouwing. Toen ik een aantal leuke blogs ontdekte, kreeg ik steeds meer het gevoel dat dit ook een geweldige hobby voor mij zou zijn. Ik schrijf graag en dan ook het liefst over van-alles-en-nog-wat. Toen ik mijn blog startte, schreef ik voornamelijk over interieurgerelateerde onderwerpen. Toen ik las hoeveel plezier andere bloggers in het bloggen hadden en hoeveel leuke gesprekken daarover ontstonden, besloot ik mijn hersenspinsels ook met het www te delen. Nu ik moeder ben, heb ik besloten mijn blog volledig te richten op het (bijna)moederschap.

Schrijven sinds ik het kon. Bloggen sinds november 2014.

Ik schrijf graag. Altijd al gedaan, altijd al leuk gevonden. Via een gedeelde post op Facebook ontdekte ik het concept: ‘bloggen’. Een wereld ging voor mij open. Op zo’n platform kan ik al mijn hobby’s combineren, én ook nog eens leuke mensen met dezelfde interesses ontmoeten. Daarom startte ik in november 2014 mijn eigen blog en ik vind het geweldig daarvoor te schrijven.

Volg mij! En klets vooral gezellig met me mee.

Je kunt me volgen via InstagramTwitter, en Bloglovin’

No Comments

Leave a Reply